teisipäev, juuni 28, 2005

Nääripuu Sokolnikis,

ehk jaanituli Hundisilmal. Vaatasin Kanal 2 "uudistesaadet" täitsa juhuslikult, aga see tasus ära. Missugused tüübid! Missugused tualetid! Missugused tantsunumbrid! Mart Sander! TAuno Kangro! Linnar Priimägi! High-camp ulatas käe rahvapärasusele.
Iseküsimus, miks ikkagi. Et valimised on lähedal? Et lihtsalt lõbus materjal?
Otsustasi, et hakkan lahti kirjutama seda, miks ma ei salli Keskerakonda. Peab seletama, muidu arvatakse, et see on lihtsalt mingi vasakpoolsuse-sallimatus, nii omane litsenseerimata ajakirjanikele...

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

oh, mina tahan ka öelda, miks ma neid keskmikke ei armasta. Mis ei armasta, neid jälestan.
See Ninasarvik, kes teab, talle kuuluvad nii tõde kui ka õigus. Kes laseb oma naisel alla neelata omaense rooja (lindiskandaali mõtlen siin, mille Viljake viljatult enese tehtux valetas.) Kas aitab?
Ei?
Võin selgitada, võin lisada. Tõel ei ole monopoli. Lollid armastavad ühekülgseid ja sirgeid lauseid. Lühinägelikud ei näe 500 kroonisest kaugemale. Rahvas vajab isalikkust, mitte Isa. Isalikkus ei tähenda karmi autoritaarsust.
Eh, mida ma auran siin. Hundi silmad vajuvad üxkord kinni, soepoegi on maailm alati täis.

6:59 PM  
Blogger Manjana said...

Keskerakond ei ole vasakpoolne, pole kunagi olnud ja ei hakka ka. Keskerakond on täiesti tavaline tsentristlik partei, kes on täiesti tsentrile kohaselt populistlik - st. räägib mida kuulda tahetakse ja teeb, mis endale kasulik.

11:09 PM  

Postita kommentaar

<< Home