kolmapäev, jaanuar 03, 2007

Vabandust, Eino B.

Nägin neid plakateid jah. Näod, kuhu on Photoshopis või siis grimeerijakäega kantud sinimustvalged triibud. Tubli agentuur või tublid näomaalijad ja fotograafid, vahet pole. Ilupildid bussiootajaile tagajärjeks. Justnagu normaalne ja rahvuslik, eks.
Aga ma plahvatan. Lapsepõlves oodati, millal Eino B Reklaamiklubis või Meelejahutajas sõna saab, mis ta ütleb ja nii edasi. Kui terav võis mingi Arkadi Raikini teksti kohendatud tõlge olla? Oli terav jah, võimaluste piirides.
Klassik, mis sest, et me teame, et ta ei ole enam nii terav juba puhttervislikel põhjustel; ja siiski. Misk ta peaks kandideerima Riigikokku? Miks ta ei võiks tegeleda oma teatriga?
Miks mõtleb mingi kuri parteigeenius ikka sellest, kuidas tuntud nimega lolle püüda?
Teised parteid teevad sama, aga see on ropp nii ehk nii. Ja Keskerakonna baskinivägistamine on rõveduse poolest esireas. Väkk.

3 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

sellepärast ju kandideeribki, et saaks oma teatriga tegeleda.

1:25 PM  
Anonymous Anonüümne said...

sellepärast ta teatriga tegelebki, et saaks kandideerida!

12:39 AM  
Anonymous Anonüümne said...

eriti hea on oma koalitsioonipartnerile jala peale raudteed lasta: maksuvaba reede on idiootsus: teeme töra(näpud risti, loodame, et pikaro ei näind, vatöra;) ikkagi ei saand aru mis vahe on lumemömmel ja seba elmarinel? sid on sid eniwe we!

8:28 PM  

Postita kommentaar

<< Home