neljapäev, märts 02, 2006

Kui kaua võib? Või on see normaalne seisukoht?

http://www.kesknadal.ee/index.php?aid=6686
Nägin just telekast ühe Valgevene opositsioonipoliitiku/presidendikandidaadi peksmist ja kongiviimist.
Mida ütleb vana telekoll Velman selle peale?
Mitte midagi, sest Partei ei luba, soovitab olla mõistlik ja pragmaatiline. Suhelda tegeliku võimuga ja rahvaga, kes toetavat ülisuures enamuses kehtivat poliitikat.
Limukad, need keskerakondlased.
Ja need "eestimehed", kes peavad Valgevenet eeskujuks "iseseisvuses", kodumaise toidu propagandas ja mitteküürutamises USA ees, on lihtsalt kolleeg Andrei poolt selle nädala Ekspressi juhtkirjas esitatud ajanihkeohvrite esindajad. Nad ei tea, kus ja millal nad elavad.
Ma tunnen paari valgevenelast. Nad on rääkinud uskumatuid lugusid tegelikkusest. Aga ma ei julge nendega sel teemal maili teel suhelda. Ma loodan, et ehk suvel kohtume erapooletul pinnal ühes vabas Ida-Euroopa riigis. Siis kuuleb teateid tegelikkusest.
Kust Velman tegelikkusest teateid saab? Äkki Belarus TVst? Vist 9. märtsil on seal eetris dokfilm Eestist, sellest, kuidas end. liiduvabariigis nüüd elatakse. Starman, palun ära vaheta seda kanalit välja, ma tahan lindistada.
Veel üks link. Guardian, kurat, on liberaalne ja vahel suht ameerikavastane briti leht.
http://www.guardian.co.uk/g2/story/0,,1721135,00.html

1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Vägisi jääb mulje et KE on saanud Jedinaja Rossijalt juhised, kuidas teatud teemadel reageerida. Parlamentaarne grupp Valgevene toetuseks ei ole kindlasti see, mida JR näha tahab. Velman ei ole politiik, kes midagi omast peast-initsiatiivist teeb. Eriti hea oli see, kuidas OMON-i ülem isklikult presidendikandidaadi peksmisesse lülitus: Ärge segage, ta on minu!

8:30 PM  

Postita kommentaar

<< Home