teisipäev, aprill 07, 2009

Naljakas hommikupoolik

Nägin vahetult enne ärkamist ogarat unenägu. Õigupoolest, ka eile hommikul samal ajal sai unes nalja, seal olid kaks totrate nimedega vene tšastuškalauljat, kes laulsid kolmanda surnuks, vrdl Väinamöinen & Joukahainen Kalevalast.
Täna vaatasin unes Hommikutelevisooni. Eksalteeritud saatejuhid teatasid, et vaatajad näevad nüüd midagi eksklusiivset. Tantsunumbriga esinevad president Ilves ja Kaie Kõrb! Mulgi kuues president ilmuski ja hüples millegi saatel, mis oli vist kandlemuusika. Siis ilmus Kõrb, flamencotantsija pikas kleidis ja musta parukaga ja hakkas kaasa laulma, aga valesti, vähemalt toon madalamalt, see kõlas eriti õudselt.
President põgenes, kaamera hetkeks jälitas teda koridoris, siis keerati pilt maha.
*
Tööle sõites jälgisin bussijuhti, ligi 70nest meest. Ta oli ülevoolavalt jutukas, ühele tüübile ütles, et sul on habe ajamata, siis karjus üle bussi, et Uno, oled sa merel ka käinud juba? Uno ei olnud. Siis peatus ühes peatuses, kus seisis ja suitsetas noorem mees, kes ei tahtnud peale tulla. Bussijuht küsis talt, et kas ta merele võrke panema ei lähe juba, mehed on juba paadi juures! Tüüp vaatas nõutult. Ahsoo, vale mees, hüüdis bussijuht!
*
Itsitan praeguseni, lõbus hommik oli.